Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ. Η ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑΣ ΠΙΤΑ!!!

Είμαστε το πρώτο ιστολόγιο σε ολόκληρο τον πλανήτη Ελ-Γη που αποκαλύπτουμε την κοντινή συγγένεια της μεγάλης δωδεκαθεΐστριας Ντορέτας Πέππας με την κορυφαία Ελ-ληνίδα αοιδό κ. Πέππα Πίτα!


Η Ντορέτα Πέππα είναι πρώτη εξαδέρφη της Πέππας Πίτα! Και οι δύο έχουν γεννηθεί κάτω απο τη σκιά του Ολύμπου ενω και τις δυο ξεγέννησε η ίδια η Ήρα, της οποίας την οφείλουν και πολλά, για αυτό άλλωστε τη λατρεύουν.


Κατάγονται απο τον οίκο των Πεππιδών ενώ ο αρχαιότερος γνωστός και αναφερόμενος πρόγονός τους είναι ο Εφιάλτης των Θερμοπυλών. Το κοινό ένδοξό τους παρελθόν δε σταματάει εκεί αλλά συνεχίζεται. Σε απόκρυφο έγγραφο, που φυλάσσεται στη Βιβλιοθήκη του Βατικανού, υπάρχει η πληροφορία ότι ήταν συγγενής τους και ο Πηλιο Γούσης! Επίσης συγγενεύουν και με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Το γεγονός ότι όλοι οι προαναφερθέντες πρόγονοι της Ντορέτας Πέππας είναι προδότες είναι ασήμαντο.

Οπότε ας ξέρουν όλοι οι Ελ-ληνες την ελληνικότητα της κ. Ντορέτας και Πίτας Πέππα.


Φωτογραφία: Η μεγάλη Ελ-ληνίδα αοιδός κ. Πέππα Πίτα εξηγεί στον επίσης παγανιστή δημοσιογράφο (δικό μας παιδί) τη συγγένειά της με τη Ντορέτα, με εμφανή υπερηφάνεια στο πρόσωπό της.



Η κ. Ντορέτα Πέππα, επιδεικνύει και η ίδια με υπερηφάνεια τη συγγένειά της με την Πέππα Πίτα, δείχνοντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ τα Πιστοποιητικά Γεννήσεώς της απο το Όλυμπο, με την αυθεντική υπογραφή του Διός. Σημ. Γεννήθηκε το 7.000 της τρίτης Ολυμπιάδας.


Οι δυο ξαδέλφες. Η ομοιότητα είναι εμφανής.

Υποσ. Η Ντορέτα Πέππα στηρίζει τη ξαδέλφη της Πίτα στη μάχη της να κερδίσει τη Eurovision με το τραγούδι ''Σας το ξαναείπα, η Ευρώπη θέλει Πίτα.'' Δε μπορούσε να έχει στίχω η Ευρώπη θέλει Πέππα διότι δεν έβγαινε ομοιοκαταληξία.

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟΝ!: ΝΕΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΓΙΝΕΤΑΙ ''ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ'' ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!!

Ώς γνωστόν πολλοί απο σας θα έχετε ακούσει για το χριστιανικό παραμύθι ''πυρ και μανία''. Αυτό, καλέ, που γινόμαστε όταν θυμώνουμε...



ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!! Ο Μιχάλης Καλόπουλος, ο μέγας απομυθοποιητής αποδεικνύει μπροστά στα μάτια όλων ημών ότι μπορεί να ανάψει απο θυμό με εξωτερική βοήθεια αναπτήρα χωρίς να καίγεται! Διότι μέχρι σήμερα επικρατούσε ο μύθος της αυτανάφλεξης στους θυμωμένους. Ότι τάχα δηλαδή κατά θαυμαστό τρόπο μόλις γίνεται κάτι που να προκαλεί και να θυμώνει τότε κάποιος ''παίρνει φωτιά'' απο μόνος του και αρχίζει να βρίζει ασύστολα! ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ!


Σύμφωνα με το μεγάλο επιστήμονα των ανατροπών κ. Μιχάλη Καλόπουλο όταν ο άνθρωπος θυμώνει συγκεντρώνονται πάνω του δέκα στιβάδες αναρίθμητων ηλεκτρονίων και νετρονίων, οι οποίες συναντούν το εσωγενές κάλλιο που εκρύουν οι σπερματογόνοι αδένες, αντιδρούν με τις μικροποσότητες της αλκαλικής φωσφατάσης οι οποίες με τη σειρά τους και αυτές αναμειγνύονται με τα οξείδια υποαλλεργικού λευκοσιδήρου με αποτέλεσμα να έχουμε παραγωγή φωτιάς ''πυρός'' και να γίνεται ο καθένας απο σας (τους κοινούς θνητούς) ''πυρ και μανία... Μάλιστα το ξίδι είναι αυτό που σταματάει τη ροή του υποαλλεργικού λευκοσιδήρου. Για αυτό όταν θυμώνει κάποιος του λέμε να πιεί ξίδι.






Φωτογραφία: Ο Μιχάλης Καλόπουλος, αποδεικνύει με εκπληκτικό τρόπο την απάτη του ''πύρ και μανία'' στα ορθάνοιχτα μάτια του κ. Αφτιά και του Κιλίφης, αλλά και εκατομμυριών Ελ-λήνων.

Το ίδιο, κατα το Μιχάλη Καλόπουλο, συμβαίνει και με τις ερωτικές διαθέσεις του καθενός.... Έτσι ανάβουμε δηλαδή.... Αυτό το άναμα είναι αποτελεσμα της ενώσεως διοξειδίου του άνθρακα και προλακτινιακού υγρού που μας θέλγει. Οπότε ένας ακόμη χριστιανικός μύθος περί αυτανάφλεξης στον έρωτα και στο θυμό καταρρέει ολοσχερώς!!!!

Μάλιστα ο ερευνητής έχει και την απάντηση για τη φλόγα της πίστης στους Χριστιανούς. Και αυτή προέρχεται απο απάτη φίλοι μου!!!! Ο κάθε ιερέἂς κουβαλάει μαζί του μύρο. και λιβάνι. Σύμφωνα με τις έρευνες του καθηγητού Mr. Dr. Bullshit αυτά τα υλικά προκαλούν διέγερση της προαναφερθείσας αλκαλικής φωσφατάσης με αποτέλεσμα... την κατάνυξη. Άρα και η φλόγα της πίστεως είναι θέμα πυρασφάλειας και όχι θαυματουργικής επενεργείας..........


Ο γνωστός απομυθοποιητής ισχυρίζεται επίσης πως το γνωστό άσμα ''Φραγκοσυριανή'' στο οποίο συναντούμε τους στίχους ''μια φούντωση, μια φλόγα, έχω μέσα στην καρδιά'' είναι χριστιανική προπαγάνδα, αφού ο συνθέτης και ο στιχουργός του είναι εβραίοι.....



Φωτογραφία:O εβραίος τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος (Gjian ben Poulon) τραγουδάει το ''μια φούντωση μια φλόγα'' ώστε να ''κάψει καρδιές'' με αυτανάφλεξη...



Άλλη επικίνδυνη παροιμία για τους Έλληνες είναι και το ''πήραν φωτιά τα μπατζάκια μας''. Ως γνωστόν τα μπατζάκια αποτελούνται απο υλικό που δύσκολα καίγεται... Άρα και αυτό είναι προϊόν του σιωνισμού, για να κάνυον ''θαύματα'' κάποιοι και ο κοσμάκης να τα πιστέυει.


Στην προσωπική του ζωή ο κ. Καλόπουλος δε χρησιμοποιεί ποτέ εκφράσεις τύπου: ''Μ'ανάβεις'' ή ''είμαι ξαναμένος'' διότι πολύ απλά ξέρει ότι όλα αυτά είναι μύθος και σκευωρία κάποιων θαυματολάγνων. Βέβαια η γυναίκα του έχει κάποιες ενστάσεις πάνω στο θέμα, αλλά προέχει η επιστήμη.


Προτείνουμε επίσης στους Έλληνες να μη βλέπουν καθόλου την ταινία ''Δρόμοι της Φωτιάς'' και να μην ακούνε τραγούδια του τύπου:''Φωτιά στα Σαββατόβραδα (το Σάββατο είναι ιερή μέρα των εβραίων)'', ''φωτιά είναι τα μάτια σου'', ''πήρε φωτιά μια καρδιά'' και να αποφεύγουν να βλέπουν Φωτη Σεργουλόπουλο.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΜΑΛΑΚΕΙΟ ΔΙΑ. ΑΡΝΑΚΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΔΑΜΟ ΣΚΥΡΟΥ. ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΡΕΤΑ ΣΑΣ


Αγαπητοί μου φίλοι δωδεκαθεϊστές, πολυθεϊστές, νεοπαγανιστές, εβραιοφάγοι, κουλουροφάγοι, αρχαιολάτρες, αρχαιοκάπηλοι, καλημέρα σας!


Είμαι η μεγάλη Ντορέτα Πέππα, η επι κεφαλής για το Δωδεκάθεο. Μόλις έχω γυρίσει με τρείς μώλωπες στο κεφάλι απο το Ναό της Αφαίας στην Αίγινα, όπου με πλάκωσαν το ΜΑΤ επειδή... θυσίαζα στη θεά μια 89 χρονη γιαγιά! Δηλαδή μια γιαγιά 89 χρονών πόσα χρόνια θα είχε ακόμη να ζήσει ρε παιδιά.... Άλλωστε τους διαβεβαίωσα ότι το σωματείο δε θα την έτρωγε.




Μετά απο όλα αυτά αποχαρακτήρισα ένα αρχαιολογικό χώρο και πήγα να κάνω εκεί τη θυσία μου.


Αν πάτε σε κανένα μουσείο, σε τίποτα αρχαία, να κάνετε τη θυσία προς το Δία.

Διαβάστε προσεκτικά:

Υλικά:

1 αρνάκι Βοιωτίας
1/2 κουταλιά της σούπας αλάτι
1/2 κουταλιά της σούπας λαδολέμονο
3 γραμμάρια διόσμο
1 κιλό ρίγανη
1/3 κιλό μέντα

Εκτέλεση (μπάμ!):
Παίρνουμε το αρνάκι μας και προσευχόματε 3.5 ωρίτσες στο Δία ντυμένοι Αρχαίοι Έλληνες, μιας και που άνοιξε το ανθελληνικό Τριώδιο. Αφού τελειώσουν\με την προσευχή παίρνουμε το αλατάκι μας και αλείφουμε το ζωντανό (συγγνώμη ψόφιο) αρνάκι μας. Ρίχνουμε μετά γύρω-γύρω ρίγανη και διόσμο. Προσοχή! Μέντα μη βάζετε μια πλάκα κάναμε.

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ-ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ

Ώ, Δία, άνακτα, Βασιλεύ, που κατοικείς πάνω στον αχνισμένο Όλυμπο κάνε να αχνίσουν και τα τζάμια της κουζίνας μου με υδρατμούς απο την κατσαρόλα μου ενώ φτιάχνω αρνί για θυσία. Μη μου στέλνεις όρεξη, διότι απο αυτήν έχω αρκετή. Δέξου τη θυσία μου αυτή, διότι είμαι η μόνη που βάζει μέντα στο αρνί και ξεφτιλίζομαι για σένα. Πές στην Ήρα να μη νευριάσει που μιλάς μαζί μου, διότι δεν το κάνεις για να με αποπλανήσεις αλλά για να καταφέρω να πραγματοποίησω θυσία στο δωδεκάθεο. Κάνε να μη φταρνιστώ πάνω απο το σφαχτάρι και το μολύνω, όπως επίσης και να μη βήξω. Στείλε μου, σε παρακαλώ, κύμινο, με το διαστημόπλοιό σου απο το Σείριο γιατί ξέχασα να πάρω προχτές στη λαϊκή. Κάνε η σάλτσα να είναι Pummaro, και το αλάτι Kallas. Κάνε τα κεφτεδάκια να έχουν κάρδαμο και η μελιτζάνα σκορδο. Και σου ορκίζομαι. Εάν έρθει κανένας άπορος Χριστιανός στην πόρτα μου δε θα του δώσω ούτε μισή φέτα ψωμι. Σπλαγνίσου με λοιπόν και κάνε το αρνάκι μου να βογγήξει απο το φαγοπότι.

ΓΕΝΟΙΤΟ!!!!


Καταγγελία: Η ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛ-ΛΗΝΙΔΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ! Έχουν βγεί κατά καιρούς στην τηλεόραση πολλοί ψευδο-μάγειρες που παραχαράσσουν την ιστορία μας (Μαμαλάκης-είπε ότι το αλφάβητο είναι φοινικικό, Βέφα-είπε ότι η κατσαρόλα που είχε μπροστά της ήταν LAGOSTINA ενώ στην πραγματικότητα ήταν CRONOS, ελληνική, Παρλιάρος-είπε ότι η moose chocolat είναι γαλλική, άκουσον άκουσον η σοκολάτα των ΜΟΥΣΩΝ γαλλική, τί άλλο θα δούμε;) για αυτό θα πρέπει να παρακολουθείτε την εκπομπή ΑΡΧΑΙΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ στο Όριον tv κάθε μέρα στις 15:00. Σήμερα, έχουμε σπάλα Λυκαίου!!! Μη το χάσετε!

Απο τη γλυκιά σας μαγείρισσα,

ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ
Δόξα στους θεούς.
Απάντηση ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ: Ευχαριστούμε

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ. Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΗ ΕΓΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΟ Ψ.Ν.Α ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ

Το μεγαλύτερο πλήγμα στην ιστορία του δέχεται σήμερα (τρίτη Σελήνης, πέμπτη Άρη, ογδόου συνόδου Αφροδίτης-Δία-΄Αρη του τρίτου εμβόλιμου Πυανεψίωνος) ο εθνισμός μας.

Η μεγάλη Ελληνίδα ιστορικός-ακαδημαϊκός-ιστοριογράφος-πανεπιστημιακός-καθηγήτρια-τηλεστάρ κυρία Μαρία Τζάνη βρίσκεται σήμερα μέσα στα κάτεργα του Δρομοκαΐτειου και σπάει πέτρες (κοιτάξτε κράτος και κατάντια) διότι λένε ότι της διεγνώσθη βαριάς μορφή σπασμωδική παράνοια, του συνδρόμου Τουρέτ!


Τί είναι το σύνδρομο Τουρέτ; Στο σύνδρομο Τουρέτ, ο άνθρωπος ξεσπάει περίεργα έτσι στα καλά καθούμενα, ακόμη και όταν μιλάει με το Χαρδαβέλλα, ακόμη και με το Γεωργουσόπουλο (άκουσον-άκουσον!!!), τραβάει τα μαλλιά του, βαράει στο τραπέζι τα χέρια του και βρίζει.


Έτσι λοιπόν η Μαρία Τζάνη συνελήφθη στην Ομόνοια να βρίζει κάποιον ιουδαιοχριστιανό. Μπήκε μέσα στις 8 η ώρα και δεν πρόκειται να βγεί...


Μαρτυρίες, πως όλοι οι διπλανοί ψυχοπαθείς της κυρίας Τζάνη, έχουν χειροτερέψει, μπορούν να μεταφράζουν Όμηρο, να διαβάζουν ανάποδα Θουκιδίδη και ότι θέλουν να φορέσουν αρχαίες χλαμύδες και να πέσουν απο τον Καιάδα είναι ανεπιβεβαίωτες.


Σύμφωνα με τους αρμόδιους αν τυχόν βγεί κάποτε η κα Τζάνη, θα κάνει ψυχανάληση 14 φορές την εβδομάδα, θα πάει διακόπές για 3 χρόνια στη Μακρόνησο, και θα την κάνουν ηλεκτροσόκ 2 φορές την ημέρα. Έτσι ίσως βελτιωθεί μέσα σε 20 χρόνια.


Ελπίζουμε ταχεία ανάρρωση, ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!



Φωτογραφία: Η αξιαγάπητη μαρία Τζάνη, έγκλειστη στο Δρομοκαΐτειο, ενώ διδάσκει σε ένα συγκρατούμενό της το '' Δαρείου και Παρισάτιδος''. Είανι χαρακτηριστικό πώς ΄εχει επιδείξει τεράστιο ενδιαφέρον για τη μόρφωση των κρατουμένων, άσχετα και αν έχει κατηγορηθεί για ανιστορησία.

Εμείς, οι δώδεκά θεοί του Ολύμπου, θα την ελευθερώσουμε σήμερα στις 24:00 τα μεσάνυχτα αφού έρθουμε με το ιδιωτικό μας ελικόπτερο πάνω απο το ψυχιατρείο.

ΜΑΡΙΑ (Χριστιανικό όνομα, απαράδεκτη) ΕΖΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Η ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!

Η Ντορέτα Πέππα, η μεγάλη αυτή Ελληνίδα υπερασπίστρια του εθνισμού, είναι υπέρ της εορτής του καρναβαλιου! Σε ένδειξη βαρείας αντιδράσεως και αντιστάσεως απέναντι στην Εκκλησία της Ελλάδος, κατεβαίνει στο φετινό καρναβάλι της Πάτρας, ντυμένη σαλτιμπάγκος.



Γιατί ντύθηκε σαλτισμπάγκος στις απόκριες; Διότι, πολύ απλά, τον υπόλοιπο χρόνο ντύνεται αρχαία Ελληνίδα και πηγαίνει στους ναούς μας.



Συγχάρητήρια στη συντρόφισσα Ντορέτα!!! Ας στηρίξουμε όλοι οι νεοπαγανιστές το έργο της! Και θα μιλήσουμε και στο Δία, να μην την τιμωρήσει που άλλαξε το όνομα της απο Δωροθέα και το έκανε έτσι που το έκανε.



Στη φωτογραφία, μιλάει στην ΕΤ-1, στην εκπομπή ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, για την αναγκαιότητα του καρναβαλιού στη σύγχρονη και στην αρχαία Ελλάδα. Επιτέλους τα λόγια της πρέπει να ακουστούν παντού και απο όλους τους Έλληνες!



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΤΟΡΕΤΑ!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!!!

Καλωσήρθατε στο ταπεινό δωδεκαθεϊστικό μπλογκ μας. Εδώ (ενθάδε) θα γράφουμε συνέχεια για τους ομοϊδεάτες μας που διοργανώνουν θυσίες στον Όλυμπο υπο το σεληνόφως. Σήμερα, λοιπόν, που έχουμε 14 της πέμπτης Ινδίκτου, της ογδόου σελήνης, του ενός τετάρτου του Άρη, του 1/9 της Αφροδίτης, του 1/45 του Διός, του 3/50 του Ηλίου, του γ' Πυανεψίωνος του 8.009, μετά την πρώτη Ολυμπιάδα της ουράνιας Ολυμπίας του Σειρίου, κάνουμε την αρχή του ιστολογίου μας.

Όπως προανέφερα είμαστε οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου, και σας τα γράφουμε αυτά απο την απόκρυφη περιοχή Πριόνια, στην οποία υπάρχει μια ημιυπόγεια σπηλἲά, οπου βγαίνουν οϋφο (βαρβαριστί UFO) την οποία ακόμη δεν έχει βρεί το αγαπητό ημών τέκνον, ο Ανέστης Κεραμυδάς.

Είμαστε κατά του Χριστιανισμού, διότι οι Χριστιανοί δεν έχουν ιερά βουνά, ενώ εμείς δεν έχουμε αφείσει, βουνό για βουνό, που να μην έχουμε τα ιερά μας δέντρα.

Οι Έλληνες πρέπει να ξαναγυρίσουν στην αρχαία μητρώα (ΑΦΜ: 0956759873497849) θρησκεία του δωδεκαθέου, βάζοντας μέσα όμως και τον Πάνα, διότι πάνω απο μας δέν υπάρχει κάτι, οπότε και δε θα χτυπάει τα κέρατά του.

Το 2012 θα έρθουμε με τα μεγάλης ταχύτητας διαστημικά μας αστρόπλοια, ποταμόπλοια, ξυλόπλοια, για να απαλάξουμε την ανθρωπότητα απο τους μιαρούς, λεπρούς, ανθέλληνες, μισέλληνες, ανθρωπόσχημους, πλακουτσομύτηδες(κατά τον άγιο Κεραμιδά),ημιπόδαρους, νεφελιμοκράτες, σιωνολάτρες,αντιδιους(κατά του Δία, όχι τα φαγώσιμα), δουλοπρεπείς, αίσχιστους, ωρομίσθιους, πρωτοσύγκελους, ημιανθρωποφάγους, ελληνοφάγους, περιτομολάγνους εβραίους και σιωνιστές και μασόνους και να καθαρίσουμε τη βρώμα όπως λέγει και ο Ιφίλαος (οδοκαθαριστής του Σειρίου).

Απαιτούμε απο τον ''κύριο'' Ψωμιάδη να μην ξαναεμφανιστεί με την εικόνα του Χριστού πίσω του γιατί αισθανόμαστε μεινεκτικά. Στο κάτω-κάτω το κτήριο της νομαρχίας της Θεσσαλονίκης είναι κτισμένο πάνω σε αρχαίο ελληνικό διαστημικό κέντρο που συνδεόταν με τη Γορίτσα Βόλου, μέσω ημιυπόγειων Βριλ. Βέβαια οι Χριστιανοί κατέστρεψαν το ναό, την ώρα που το αρνί της θυσίας μας ξέφυγε απο τα χέρια μας, και κατάφερε να πετάει, αφού οι Έλληνες πρώτοι ανακάλυψαν το νέφτι.

Απαιτούμε επίσης απο τον ΕΘΝΙΚΟ σταρ να τραγουδήσει το καινούργιο ύμνο της θρησκείας που εμείς είμαστε αρχηγοί. Ο ύμνος λέγεται: '' ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΙΟ''. Θα το εκτημούσαμε ιδιαίτερα αυτό, αφού θα τον ανταμείψουμε κιόλας. Θα έχει μία θέση στον Όλυμπο, δίπλα στο Γανυμήδη, όπως έχει επιθυμισει ο ίδιος.

Επίσης, η έφη Θώδη να τραγουδήσει για μας το:'' ΜΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ''. Εάν δε θέλει, μετά απο αυτό, να πάει στον Όλυμπο γιατί ζαλήζεται, θα τη στείλουμε με τον Ερμή στην Τσοπανοραχούλα Καρδίτσης, όπου η ενέργεια σε εκείνο το μέρος κάνει τα ρολόγια να πηγαίνουν μία ώρα πίσω.

Όσοι πούν κάτι κατά του δωδεκάθεου θα τιμωρούνται με αυτόν τρόπο: Οχτάχρονη διαμονή στο άδη, σε σαλέ χωρίς παράθυρα, με δυό σατυρους να σουβλίζουν τα ήπατά τους, με ένα αετό να τρώει τα συκώτια του κάθε πρωϊ στις 8, το μεσημέρι και το βράδι (κάτι σα συνταγή catapresan) made in Zeus, μια γαλή να νιαρούζει για να φοβούνται αι κατσαρίδες για να στοιχειώνουν τις τουαλέτες τους. Επίσης θα είναι πάντοτε κρεμασμένοι απο το ένα πόδι και αν το αίμα κατέβει, τότε θα του βάσουμε μια σημαία του Παναθηναϊκού στο κεφάλι για να υποχωρεί.

Παρόλα αυτά καλωσήρθατε στο ιστολόγιό μας και καλώς μείνατε. Εδώ θα δοθούν όλες οι αποδείξεις υπερ του παγανισμού που ούτε οι Χριστιανοί Απολογητές δε θα μπορέσουν να ανατρέψουν.

Ζήτω η Α.Ε (Αρχαία Ελλάδα). Κάτω αυτοί που προσπαθούν να την κάνουν Ομόρρυθμη.

ΧΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!